Van itt olyan ember, aki végzettség nélkül lett sikeres?
Számomra az érettségi, diploma csak egy papír, nem ezektől várom a csodát.
Családi okok miatt nem tudtam befejezni az iskolai tanulmányaimat.
Szóval olyan emberek történetére vagyok kíváncsi, akik nagy dolgokat érték el az életben, sikeresek, elismerték, gazdagok.
Most teszem meg az első lépéseket a siker felé vezető úton.
És kérlek ne tagadd, hogy nem a 4-es vagy!
Nem a diploma fog megtanítani jól gondolkodni, hanem a tanulás amin a dilomáig eljutsz, de diploma nélkül is lehet tanulni, szerencsére az még nincs feltételekhez kötve, ergo lehetsz sikeres, ha van elég tudásod, és kitartásod!
Ha szerencséd is van akkor kevesebb kitartás is elég lesz, de a tudás az kelleni fog a sikerhez!
“És kérlek ne tagadd, hogy nem a 4-es vagy!“
Attól még hogy nem érdekel az érettségi és a diploma, nem feltétlen muszáj ostobának is lenni.
Én vagyok a 4-es, ott is van a válaszom jobb alsó sarkában, hogy 62%-ban adok hasznos válaszokat, míg a másik illetőnél ez a szám 67%, és ez a két szám, két százalék (ezt így hívják) nem ugyanaz, tehát ő nem lehetett a 4-es.
# 16
Naja, ez nagyon frankó, adtam is a zöldkezet rá.
De mi van ha bekerülsz a kórházba / megöregszel és nincs elég pénzed.. Bízol, az emberségben és reménykedsz a jóindulatban?
Hát ez az...
16-os tipikus önigazolás,kamu az egész.
Pénz igenis boldogít.
Mert a legfinomabb kajákat ehetem meg,utazgathatok,legjobb verdákban ülhetek,legszebb nőket kaphatod meg,kiváló megjelenésed lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!