Hogyan tudnak mások nyitottak lenni? Én akárhányszor megteszem, mindig tapad valaki, akit csak nehezen tudok lerázni, és negatív ember.
Figyelt kérdés
Próbáltam már Facebookon is, hogy kiírtam a pl. munkahely, iskolák, képek, és mindig betalált néhány zaklató bolond. Mások is annak, akik nem zárkóznak magukba, de azokra nem tapad senki sem. Mit csinálok rosszul, hogy engem mindig betalál valaki?2020. jan. 16. 13:10
1/5 anonim válasza:
Rossz emberek találnak meg. Meg kell tanulnod kiszűrni őket és csak a jókat közel engedni magadhoz.
2/5 anonim válasza:
Hogy kell elképzelni, mit csináltál facebookon?
3/5 A kérdező kommentje:
Semmi extrát. Képet teszek fel, csoportokban és híroldalakon olvasgatok. Aztán hirtelen felbukkan a chatablak, hogy idegen ember írt nekem. Rendszerint ismerkedős üzenetek kattantaktól. Élőben pedig amint mosolyogni kezdek, már jön oda egyből valaki szintén.
2020. jan. 16. 13:45
4/5 A kérdező kommentje:
Viszont nem akarok bezárkózni és faarccal mászkálni, hogy nyugalomban létezhessek.
2020. jan. 16. 13:46
5/5 anonim válasza:
Az mit jelent hogy kattantaktol?
Normális ember nem is ír neked, vagy te is olyan vagy mint a többi no hogy mivel volt egykét kattant aki rád írt, automatikusan azt feltételezed, hogy mindenki az aki rádír?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!