Miről kéne tudnia sokaknak vagy mindenkinek?
Mi értelme lenne?
A legtöbb vallási tanító/próféta/guru üzenete, mondanivalója eljutott többmillió emberhez, mégis a legnagyobb részük tojik rá.
Fölösleges szájtépés lenne bármi ilyesmi.
1# Szerintem picit félre értetted a kérdést.
Nem arra kért fel hogy egy nagyobb csoportnak mondj bölcsességeket vagy mi történne ha mondanál.
Hanem mit azok a bölcsességek vagy kevésbé ismert dolgok amik nem feltétlenűl evidensek mindenkinek és jobbá tehetné a világot.
Ez egy tök aranyos kérdés erre, ide hozod a negativításod :D
De, erről volt szó. Olyan tanulságot keresünk, amit ha el tudnék mondani mindenkinek, akkor jobb lenne a világ.
Az említett emberek éppen ezt csinálták (legalábbis a sztori szerint), és nézd meg, mennyi haszna volt.
Az emberiség nem így működik.
7. Amen bro.
Tessék:
Soha ne akarj valakit arról lebeszélni mit szeret és rábeszélni arra, amit nem szeret. Ha más a véleményed, fogadd el, hogy nem egy állásponton vagytok, és MARADJ KUSSBAN.
Köszönöm a röpke figyelmet.
Köszönöm, szívesen olvasok még válaszokat, 1. ezért is írtam, hogy meg is értethetnéd, tehát tegyük fel hogy nem üres szájtépés, hanem tényleg meg is értik.
Utolsó, értem én, de egy bevizsgáltan alkalmas meleg párnak miért legyen kevesebb joga ehhez mint alkoholista, szexuálisan aberrált, bántalmazó, frusztrált, nárcisztikus félőrülteknek, akik annyi gyereket nevelhetnek amennyit csak bírnak? Lehet nem tökéletes, de egy szüleitől elvett gyereknek biztos hogy sokkal jobb akart gyereknek lenni egy melegpárnál mint bántalmazott tengődőnek lenni egy heteronál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!