Mennyire hátrány manapság csúnyának születni?
Figyelt kérdés
Ezen gondolkodtam minap. Bizonyos szeleteit az életnek nem tapasztalhatják meg azok akik nem szépek. Ti hogy látjátok?2020. jan. 14. 09:06
21/27 anonim válasza:
Mindenki mondogassa ilyenkor, hogy semennyire csak a belső számít stb stb...
De sajnos ez nem igaz. Nézzetek szét valójában igen is nagyon meghatározó a külső akár csak egy sima hetköznapi szituációról beszélünk akár egy állásinterjúról. A szépnek idealizált emberek mindíg kapnak valami előnyt.
Mondom ezt én úgy, hogy nem vagyok egy csúnya ember. Én magam is ha valakiben vamai megfog az elsőnek mindíg a külső. Ugyanis ha valaki kívűl szép azt feltételezzük belül is az de ez már csak akkor derült ki mikor megismertük.
22/27 anonim válasza:
Férfiként nagy hátrány, manapság a közösségi média uralta világban. A nők egója felment az egekig, kapják a folyamatos figyelmet, egy átlagos nőnek már egy átlag férfi csúnyának számít.
23/27 anonim válasza:
#22 Régen is hátrány volt csak tenni kellett érte mint ahogyan ma is. Ostoba incel felfogás hogy a mai világ ilyen olyan.
24/27 anonim válasza:
#23 ha csúnya arccal születtél és még alacsony is vagy, az ellen nem tudsz tenni, ilyen esetben beszoptad az életet.
25/27 anonim válasza:
Nem szerencsés dolog, de nem kértük, hanem kaptuk az életet. Max. változtatunk némely dolgon.
26/27 anonim válasza:
Nekem csak annyi kerdesem lenne azoktol akik szerint nem hatrany, hogy ha valaszthatna h csunyabb legyen vagy szebb legyen vagy maradjon pont olyan mint most melyiket valasztanatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!