Az egyik haverom térdelve tusol. Szerintetek ez normális?
Én guggolva tusolok, mert ha állva fürdök úszik a fürdő és vizes lesz a csempe, mosógèp, padló és undorító, ezen kívül a szüleim mindig kiakadnak ezen. Így is vizes lesz pár dolog, de azokat rögtön letörlöm és felmosok. Ha állva fürdenèk nem èrnèk el mindent amit le kéne törölnöm. :D
Én is gyűlölök úgy bemenni valahol fürdeni, hogy áll a víz a padlón és mikor öltözök vizes lesz a ruhàm, zoknim. Kiràz a hideg is. Exem is ilyen igénytelen dög volt és nem ismerte a felmosót sem.
A zuhanyfüggöny sok problémát megold.
Ha még nincs rá együtt a pénzed, akkor kezdj el gyűjteni úgy, hogy pl. az üzletben, postán... a visszakapott 100 (200) forintosokat azonnal félreteszed . Rövid pár hét alatt megvan a zuhanyfüggöny ára.
Ha olyan helyen vagyok, ahol nincs zuhanyfüggöny, én a fal felé fordulva zuhanyozom, állva.
Egyébként - nem törődöm azzal, hogy ki milyen testhelyzetben tusol. Teljesen az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!