Mi volt eddigi életed legélesebb váltása?
Hoztál már olyan döntést, ami pont ellentétes irányba vitt, mint amerre eredetileg elindultál?
Mi volt a hirtelen váltás oka?
Meglepted saját magad?
25 évig egy alföldi kisvárosban éltem, és nem is nagyon terveztem elköltözni arról a környékről. Minden emlékem és ismerősöm odakötött, ott terveztem leélni az életem, mert nem akartam kilépni a komfortzónámból.
Tavaly szeptemberben végül mégis elköltöztem Budapestre, mert miután kikopott a barátok nagy része, rájöttem, hogy ott nagyon üres az életem, és csak tengek-lengek, de érdemi előrelépés nem történik semmilyen téren. És egyszerűen meguntam ezt az állapotot.
Bizony, megleptem magam és megleptem másokat is vele. Mindenki elcsodálkozott, mikor előálltam nekik a szándékommal, hisz én mindig azt hajtogattam, hogy én abból a városból el nem költözök. Én magam sem gondoltam volna, hogy egyszer eljön az a pont, mikor önszántamból akarok onnan kereket oldani.
Egyébként egyelőre hál' istennek nem bántam meg :)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!