Yungblud-Parents háttere?
Dominic a Parents című számjában ugye a szülőket minősíti le. A Psychotic kidsben pedig elmebeteg gyerekekről énekel.
Összefüggésben van ez Dominic életével illetve gyerekkorával? Saját tapasztalatokról ír?
Szerintem a Psychotic Kids-ben a fiatalsagrol, es a drogproblemakrol szol, atvitt ertelemben arrol, hogy az idosebb generacio nem erti a fiatalokat, es ugy hiszik, nem tudjak, mit csinalnak. Ezt onnan gondolom, hogy Dom sokszor mondja hogy mi masok vagyunk mint barki mas (marmint a 21. szazadi fiatalok), es hogy nagy dolgokat tudunk elerni igy kozosen, eppenseggel a szuleink ezt nem ertik, mert szerintuk “Youth is wasted on the young”; vagyis hogy ertelmetlen dolgokra pazaroljuk az idonket es hogy nem muszaj megvaltoztatni dolgokat ahhoz, hogy onmagunk-, es onmagunk legjobb valtozatai legyunk.
Persze van benne sajat tapasztalat, Dom minden szamaban van sajat tapasztalat, maximum atvitt ertelemben. :)
Úgy gondolom, hogy teljesen normális családi háttérrel, nem alakul ki ilyen durva "lázadás?". Gondolok itt az öltözködésére és a sminkekre.
Oké, hogy ADHD-s, de ettől függetlenül se kellene ennyire durván kitűnnie, ha minden rendben lenne.
Nem tudom pontosan, azt se hogy a forrás megbízható, ahol olvastam, de úgy volt elvileg, hogy ugye ADHD-s és ezt a szülei nagyon nehezen, vagy nem is tudták kezelni. És elég fiatalon elköltözött otthonról, Londonba ment, valami művészeti suliba, de valahogy nem jöttek össze a dolgok, le akarták beszélni erről a stílusról, vagy leginkább a megjelenéséről, ahogy kinéz, nem hittek benne. Emiatt nem nagyon volt jól mentálisan sem, és gondolom ezek miatt, lett ilyen, és hogy ő akkor is megmutatja, hogy így is tud lenni valaki, így is tud érvényesülni.
Mintha valami ilyesmit olvastam volna, de pontosan nem tudom, de talán ez lehet a háttérben.
Így már érthetőbb a dolog^^ köszönöm.
Olyat is olvastam, hogy 9 éves korától már festettee a körmét:D
Szerintem az öltözködése a stílusa mindig is benne volt. Meg az hogy ADHD-s az a stílusát nem befolyásolná.
Én nagyon imádom és rohadt sokat adott pedig csak a zenéit halgattam de neki köszönhetően megtaláltam a saját stílusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!