Hogy lehetne a bajba jutott Ausztráliának segiteni?
Figyelt kérdés
2020. jan. 6. 13:44
1/9 anonim válasza:
És a 10 éve bajba jutott Magyarországnak?
2020. jan. 6. 13:48
2/9 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkodtam, hogy szeptember óta égnek az erdők, és Ausztrália kevés a lángok megfékezéséhez. Miért nem megy Amerika, vagy bármilyen más nagyhatalom segíteni nagy összefogással. Szomorúan olvastam, hogy már félmilliárd állat elpusztult.:( Mi innen kevesek vagyunk.
2020. jan. 6. 13:53
3/9 anonim válasza:
Nos, én állatkórházas gyűjtés keretében utaltam. Nyilván nem az embereknek fogok, azok ölik a bolygót, az első dominó pedig már dől, azaz lángol...
2020. jan. 6. 13:53
4/9 anonim válasza:
Mi kell az égéshez?
Oxigén.
Hőmérséklet.
Éghető anyag.
Szüntessük meg az utóbbit!
- Fel-, ki kell szántani mindent egy meghatározott szélességben - szektoros felosztásban, - ami éghető!
Akárhogy is fúj a szél, ha "elfogy" az éghető anyag, akkor nem tud tovább terjedni a tűz.
2020. jan. 6. 14:22
5/9 anonim válasza:
Másik opció:
Jó pénzért kérjék fel az orosz katonai szállító légierőt arra, hogy segítsenek az oltásban. Ha utána olvastok egy kicsit, egyértelmű, hogy ők hatékonyak, - több száz hektárnyi égő erdőt oltottak el Szibériában NÉHÁNY NAP alatt. Nagyon "emberes", a világon egyedülálló kapacitást tud produkálni ez a szervezet, - de csak "büszkélkedjenek" a primitív ausztrálok azzal, amijük nincs! Ez az eszük lenne...
2020. jan. 6. 14:26
6/9 anonim válasza:
Magánügy , itt lenne baj pont nem hatná meg őket . Jól írták szántással ellentűzzel szakaszos robbantással lehetett volna de már hónapokkal előbb intézni .
7/9 anonim válasza:
Húha 4-es ez szerintem ott eszükbe se jutott!! Azonnal írd meg nekik ezt a fantasztikus megoldást!!
De komolyra véve a szót, szerintem minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megfékezzék a tüzet. Segítenek idegen államok is, de sajnos nem elegen :/
8/9 anonim válasza:
Pár évtizeden belül úgy is elsüllyed, a proléma magától megoldódik.
2020. jan. 6. 14:53
9/9 anonim válasza:
A legtöbbet pénzutalással tehetsz, nem kell nagy összegre gondolni, csak pár ezer forintnak is örülnek. Gofundme oldalon találsz gyűjtést, igaz, nem konkrétan a tűz megfékezésére hanem az állatok megmentésére. Innen Magyarországról mást nem nagyon tehetünk sajnos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!