Az mit jelent ha a főnököm kacsingat rám, utána meg levegőnek néz? Ez normalis hogy kacsingat?
Mondtam a munkatarsaimnak is mikor feljött a főnök hogy kacsingatott rám, csodalkoztak rajta, ezek szerint velük ezt nem csinalta/csinalja.
Csak azt nem értem hogy ha tetszem neki, mert szerintem igen, akkor miért néz levegőnek?
Szó szerint levegőnek néz
Belement a szemébe valami, vagy csak tikkelt, idegalapon.
Jól tetted, hogy elmesélted a munkatársaidnak, pillanatok alatt a fülébe fog jutni és kivág mint a macskát szarni!
Honnan tudjuk?
Milyen a viszonyotok? Munkahelyen kívül szoktatok-e beszélgetni pl.facebook?
Ha csak munka kapcsolatban álltok akkor engedd el ezt az egészet,a kollegáidnak ilyet ne mondj mert ellened fogják fordítani .
Az én főnököm már két kolleganővel is próbált kikezdeni ,de azt a munkahelyen is tudták a többiek ,viszont mind a kétszer pofára esett...
Most még jobban fog menni a szarkavarás :D
Nálunk is ez megy. Szid mindenki,mindenkit a főnök nem való semmire,nem tud rendet tartani,a haverkollegákat az égig emeli,aki meg tisztességesen dolgozni meg le van szrva ....
Vigyázni kell,főleg egy nőnek mert hamar megkapja a jelzőt a háta mögött.
Szerintem kezdj el sürgősen másik munkahelyet keresni!
(Több szempontból is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!