Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert a dagadt emberek dagadto...

Miert a dagadt emberek dagadtoznak a legjobban?

Figyelt kérdés

Kiraktak egy kepet egy kozszereplo lanyrol. Valoban nem a legvekonyabb, de nem 200 kilos, hanem olyan 70-90 kozott lehet. Olyanokat irnak a cikk ala, hogy hogy diszno lett belole, telesz@rt buvarruha, stb. De ezeket a kommenteket oreg, dagadt, elhanyagolt ven faszik irjak. Vagy szinten igenytelen, tokas, ronda, sportot meg hirbol sem ismero fiatalabb csavok. Sot, meg egy 50es asszony is irta, hogy vagaserett a lany. Es ez a no szinten egy nagy hajas valaki. Az a tipikus asszony, akinek nagy bele van meg melle es szottyadt pi**aja.

Ezek az emberek miert itelnek el masokat? Mikor meg rosszabbul neznek ki, mint akit cikiznek. Ennyire nem erzik, hogy hogyan neznek ki? Mert azt ertem, hogy alapbol rosszindulatuak az emberek, de nem szegyenlik el magukat? Hasonlo helyzetben elbujnek nem meg szidnam a masikat.

2020. jan. 2. 13:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért, amiért a "beteg" jelzővel is a gikszeres emberek dobálóznak. Rájuk is mondta valaki, ami annyira megbántotta őket, hogy csak az alkalomra várnak hogy tovább adhassák.
2020. jan. 2. 13:54
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Rosszindulatúság. Saját magukra mindig van mentség, mert ismerik a saját hátterüket. Magunknak mindig könnyebben megbocsátunk. ”Jaj hát nehéz időszakon mentem keresztül, nem volt időm mozogni” stb., de másnál csak ítélkezünk azonnal és kíméletlenül.
2020. jan. 2. 13:58
 3/10 mantis religiosa ***** válasza:
62%
Mert úgy érzik, neki van jogalapjuk. Amikor még én is 120-130 kilós voltam könnyebben beszóltam, ha szükség volt rá. Mióta leadtam 40 kg-ot, azóta én sem teszek megjegyzéseket, örülök, hogy már nem érint a dolog.
2020. jan. 2. 13:59
 4/10 anonim válasza:
75%
Gondolom ők is kapnak beszólásokat, és ha nekik fáj, másnak is fájjon.
2020. jan. 2. 14:13
 5/10 anonim ***** válasza:
58%

Az általad hozott példában ez sima rosszindulat lehet, bár a való életben azok, akik eltérnek az átlagtól, szokták "csufolni" a hozzájuk hasonlókat, de minden él nélkül.

Pl sok meleg b uzizza, meg köcsögözi a szintén meleg barátait, hiszen mindkettejük számára nyilvánvaló, hogy ez nem olyan sértő, mintha egy hetero mondaná, hanem inkább azt jelenti, hogy "egy csónakban evezünk" . Vagy a partnereinket válogató nők szokták néha leribizni egymást, ami messze nem ugyanolyan nekik, mintha egy férfi mondaná ezt. A kövéreknél is ez van sokszor; cikizik egymást a másik súlyával.

2020. jan. 2. 14:26
 6/10 anonim ***** válasza:
16%
Nem tudom, dagi
2020. jan. 2. 14:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Van egy olyan mondás, hogy a dagadtak dagadtozhatják a dagadtakat :D

Egyébként azért arra is kíváncsi lennék, milyen kontextusban került ki az a kép. Ha azzal, hogy “pontozzátok, 10/?” vagy éppen “gyönyörű, egészséges teste van, ez az etalon”, akkor én nem csodálkozom, 90 kg az max akkor nem erősen kövér, ha a csaj 180+ magas.

2020. jan. 2. 14:44
 8/10 A kérdező kommentje:

En ugy gondolnam, hogy pont ok tudjak aterezni a lany helyzetet, igy nem csufolnak, legalabb ok.

Es a lany az instagramjan osztotta meg a kepet, egy hiroldal pedig cikkben rakta ki.

2020. jan. 2. 14:53
 9/10 anonim ***** válasza:

:))) ezt jól megaszontad.

Igazad van én is ezt vettem észre amúgy, hogy a legtöbb kommentet cikkek alá sztárokról, celebekről kb a 40-70 korosztály írja, vén dagadt nyanyák, meg vén dagadt öreg faszik, és igen, ők a legkritikusabbak. De ez egy olyan dolog, hogy az időseknek szerintem nincs meg a "kultúrája" az internet világához. Meg amúgy is, ezek a való életben is csak a pletykából meg rosszindulatúskodásból állnak ki.

2020. jan. 2. 18:06
 10/10 anonim válasza:
Valószínűleg nem volt igazuk a dagadtozóknak. De azért belinkeled, hogy kiről/miről van szó? Ha lehozta egy hírportál, akkor nem titok. :)
2020. jan. 6. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!