12.31-én Szilveszter napján délelőtt elmenni egyet kirándulni abban nincs semmi furcsa és szokatlan?
Figyelt kérdés
2019. dec. 30. 04:47
2/9 anonim válasza:
Dehogy van. Én is mennék ha nem melóznék. Most pont jó is, mert van egy kis fagy és nincs sár.
3/9 anonim válasza:
sőt szilveszteri futás nem kevés van, ami szintén délelőtti elfoglaltság. Én tegnap voltam egész nap. Senki nem volt meglepve:) Olyan kirándulás kéne, ahol éjfélkor épp erdőben vagy:)
4/9 anonim válasza:
Legfeljebb annyi, hogy a fagypont környéki hőmérséklet a legtöbb embert eltántorítja a kirándulástól.
De egyébként ugyanolyan nap, mint bármelyik más.
5/9 anonim válasza:
Miért lenne furcsa? Más meg akkor dolgozik.
Párom meg még 01.01-én futni fog menni.
6/9 anonim válasza:
Nem fura. Jó kirándulást, óvatos légy!
7/9 anonim válasza:
Mi ebben a fura és szokatlan? Az emberek jelentős része délutánig-estig dolgozik amúgy is.
Még kifejezetten teljesítmény túrákat is szerveznek szilveszterre.
8/9 anonim válasza:
Nem,én tegnap is voltam,pedig vasárnap volt
9/9 anonim válasza:
hát attól függ hány éves vagy :DD
de én már egész nap az esti hb ra fogok készülni
5-kor kezdődik, az jobb programm szilveszterkor sztem
de ha este nem csinálsz semmit akkor jó időtöltésnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!