Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vajon mikor volt az emberiség...

Vajon mikor volt az emberiség a legboldogabb?

Figyelt kérdés
2019. dec. 29. 07:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
34%

A Holdraszállás ténye akkor nem volt vitatott. És tény, hogy nagyon sokan izguktak és nézték az élő közvetítést és boldognak érezték magukat.

Az hogy te egy keseredett ember vagy, és képtelen vagy bármikor boldogságot érezni, attól még más képes boldog lenni. Nem mindenki Voldemort.

Az, hogy te nem vagy képes értelmezni a szöveget, attól az még azt jelent, hogy a boldogság létezik és ha többen boldogok, akkor az össz boldogság nagyobb és ennek a keserűségben fürdő és még azt is megmagyarázó emberek arányában voltak pontok, amikor az emberiség boldogság szintje magasabb volt (megint ne magadból indulj ki önző módon a korlátozott felfogásoddal).

Voltak mély pontok és voltak magas pontok. Ezek a magas pontok jelentik azokat a csúcsokat, amikor a legboldogabb volt az emberiség.

Ehhez nagyjából egy általános iskolás ötödikes szint kell, hogy még tudja érteni.

2019. dec. 29. 10:35
 12/25 anonim ***** válasza:
24%
#12 Nem azért nem létezik a boldogság,mert én egy megkeseredett ember vagyok hanem mert így van. Egyedül csak te nem tudod értelmezni. A holdraszállás mi óta okozna nekem boldogságot? A szovjetunió felbomlása miért okozna nekem boldogságot amikor annyi szenvedést okozott? Nem mindegy hogy felbomlott vagy e sem? A világháború befejezése mióta okozna nekem boldogságot amikor olyan sokan meghaltak benne? Itt csak azt veszem észre hogy te nem sajnáltad azokat az embereket és annak örültél hogy végre nem kell szenvedned. Boldogságot okoz neked hogy mások szenvedtek egy gyilkos rendszerben. Jó ha neked ez egy boldogság akkor az nagyon szánalmas.
2019. dec. 29. 10:40
 13/25 anonim ***** válasza:
14%
Azért sokat elmond az oldalról hogy az van a legjobban felpontozva aki szerint nem jártunk a holdon.
2019. dec. 29. 10:43
 14/25 anonim ***** válasza:
22%
#14 Miért? Lehet a Föld is lapos. Nem tudni.
2019. dec. 29. 10:50
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Persze,mi magyarok pedig a Szíriusz-rendszerből utaztunk ide az őskorban

2019. dec. 29. 11:09
 16/25 anonim ***** válasza:
26%

Írtam, azért meet neked nem okoz neked boldogságot, mivel csak magadat nézed önző módon, nem jelenti, hogy más nem volt boldog.

De erre ugyan ezt leírod, hogy azért mert te Voldemort vagy, attól más nem lehet boldog. A

2019. dec. 29. 11:13
 17/25 anonim ***** válasza:
5%
"Írtam, azért meet neked nem okoz neked boldogságot, mivel csak magadat nézed önző módon, nem jelenti, hogy más nem volt boldog." Egyedül itt csak te nézed saját magadat. Azért voltál boldog mert te nem szenvedhettél tovább abban a rendszerben. A többieket nem is nézted. És minden ember így van vele. Csak saját magára gondol. Csak a saját túlélését nézi.
2019. dec. 29. 11:20
 18/25 anonim ***** válasza:
5%
Ja elfelejtettem: Hülyékkel felesleges vitatkozni. Igazad van.
2019. dec. 29. 11:26
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Amikor a vhs kazettákat a DVD lemez, amikor a kazettákat CD váltotta fel, amikor megjelentek az okos telefonok, okos tévék...a boldogság tovább növekszik majd a szexrobotok megjelelésével. Igaz sok ember munkáját veszi el a szexrobotok megjelenése, de így volt ez a 18-ik században is, amikor egyetlen automatizált folyamat 100 ember munkáját végezte el. Úgy látom az emberiség legelső boldogságán akkor ment át, amikor megjelent a tv távirányító és a színes tv, de aki abba nőt fel és nem látott fekete-fehér tv képet nem élte át, igy neki a hd felbontás 40"-65" képernyő okozta az örömet...bár nyílván rétegek szerint adódó boldogság, de mindig megtalálta a célközönséget, nyílván a nők nem a HD okozott boldogságot, hanem a porszívó és a mosogatógép és az okoshűtő...
2019. dec. 29. 13:10
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
#20 Igen. És majd 100 év múlva robotok és gépek fogják fent tartani az emberiséget. Szép boldogság. A mátrix film tökéletesen leírja a jövőt.
2019. dec. 29. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!