Nektek mi szokott segíteni?
Mi az ami segít nektek, ha padlón vagytok? Például ha hétköznap egyszerűen teljesen kész vagytok mi az ami segít tovább hogy motiváltak maradjatok vagy csak sikerüljön a napot/hetet túlélni?
Előre is köszi a normális válaszokat :)
Bármi, amit lehet várni:
- kávészünet bambulással, lazítással
- egy extrém finom süti
- este játék a kedvenc appommal az ágyban vagy videónézés
- edzés (nekem az is hobbi, kikapcsol)
- zenehallgatás a hazaúton
- álmodozás, sztoriik kitalálása az ismerőseimről vagy a kedvenc filmszereplőimről
Konkrétan az életem mintegy 30%-át a padlón töltöm. A maradékból 20-at a talajon (vö: szabad ég alatt), a többit egyéb helyeken, mint kád, ágy, közlekedési eszközök etc. Ha padlón vagyok, a megfelelő lábbeli és a megfelelő környezeti hőmérséklet szokott segíteni. Valamint a kényelmes viselet. Még sosem voltam teljesen kész, pl. most is suliba járok munka mellett, hogy hátha az segít benne, hogy közelebb legyek a készhez. Mi segít túlélni a napot, a hetet? Előre megfontolt szándékkal folytatom a légzést, ill. a homeosztázisom egyensúlyban tartását úgy általában.
A kérdésed értelmezhetetlen. Olyannyira szabatos, hogy semennyire se konkrét, sajnos. Törekedj a megfelelő arányokra, hogy értelme is legyen az írásodnak (már ha hasznos választ akarsz kapni).
Mindenkinek köszönöm a választ!
A negyedik válaszolónak csak annyit, ha a kérdésem nem érthető akkor ignoráld légyszi.
Mindenkinek BÚÉK! ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!