Huszonéves fiatalok, mit csináltok ilyenkor?
Figyelt kérdés
Akik ilyenkor otthon vannak szabadságon, mivel kötik le magukat? Én 25 éves vagyok, de nagyon unatkozom itthon sajnos. Ti mit csináltok?2019. dec. 27. 12:15
1/19 anonim válasza:
Olvasok, filmet nézek, tanulok.
2/19 anonim válasza:
Egész nap bámulom a tévét. Ilyenkor megy sok jó film. Ma pont nem, de az elmúlt pár nap vettem fel egy párat ami párhuzamosan ment olyanokkal amit néztem, meg van jópár DVDm is.
3/19 A kérdező kommentje:
Az meg olyan unalmas, nem köt le sajnos :)
2019. dec. 27. 12:21
4/19 anonim válasza:
- családdal vagyok
- elmegyünk valahova a barátnőimmel
- elmegyek önkénteskedni a közeli menhelyre
- előre dolgozok / tanulok egy kicsit
- úszok
- írok és olvasok
- filmezek
- kicsit lófrálok a városban
- pihenek, vagyis semmitteszek
22/L
5/19 anonim válasza:
Rendbe raktam a pincét, összevágtam a fát, most pedig majd leülök és a New Vegassal fogok játszani. Ha megunom, akkor folytatom a macska tanítását, mert ülni tud már, de a parancsszóra lefekvés még nehézkesen megy neki. Ezután keresek valami animét, vagy bámulom a youtube-ot.
6/19 anonim válasza:
Filmet nézek/takarítok/a kutyámmal játszom/sétálok.
Szerinten tervezd meg a jövő évet :) Vagy nézz youtube-on videókat. Pihenj vagy jógázz.
Játsz valamilyen játékkal az interneten.
28/N
7/19 anonim válasza:
Programozok és kézműves tevékenységeket csinálok, macskázom, rokonokhoz megyek. Újraolvasom a könyveimet. Szépítjük anyám házát.
24/N
8/19 anonim válasza:
Vállalkozó vagyok, már tudnék dolgozni, de kicsit sivatagos a melóidő, szóval itthon maradtam párommal s gyermekemmel. 23 éves vagyok.
Meditálj, merengj.
9/19 anonim válasza:
14.15 lesz dumbes dumber valamelyik csatornan nezd meg tök jó
10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, kedvesek vagytok. A filmek, tv nem igazán köt le, az a baj, ilyenkor mindig valami világmegváltó terven töröm a fejem, amiből nem lesz semmi és az egész nap megy a semmibe. 🙂
2019. dec. 27. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!