Ha egy lány fura, jeges személyisége van, akkor a fiúk nem akarják jobban megszerezni?
Hát, az „akkor is megszerzem, ha beledöglök is” és a „jeges személyiség” között elég sok árnyalat létezik még. Pont ilyen az, ami szerintem „normális”, vagyis, mikor küldesz jeleket, de ha nem reagál a srác, akkor nem vergődsz tovább körülötte, hanem elfogadod, hogy nem érdekled. Ahogy mondás tartja, ne fuss olyan szekér után, amelyik nem vesz fel.
Bár lány vagyok, szerintem szánalmas, mikor csajok mindenféle praktikával próbálnak pasit fogni. Az még rosszabb, mikor visszautasítás után is nyomulnak tovább. Ép érzelemvilágú emberek nem akarnak maguk mellé olyat, akiben nincs semmi tartás, bármit megtehetnek vele.
Amugy azert kerdezem mert elegge rideg vagyok.
Es nem tudom hogy a fiu aki tetszik mit gondol hogy vajon ez egy jó dolog e vagy sem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!