Milyen programokat csináljak egy 4-5 órás buszúton?
Viszek egy könyvet, olvasok, játszok a telefonon, ha van Free Wifi.
Ezen kívül mit szokás ilyenkor csinálni?
Eddigi útjaimon beszélgettem emberekkel, amint nyílt rá alkalom, csak az vonaton volt, 8 fős kabinokban.
Buszon is le lehet ülni egy másik hölgy/férfi mellé és ismerkedni/beszélgetni vele az út időtartama alatt?
Miért ne lehetne, persze hogy lehet. Beszélgess, nézelődj és jól fog telni az idő.
(Programnak nem nevezném, az mást jelent, inkább csak elfoglaltság.)
Bárki mellé le lehet ülni, de azért ha 5-en vagytok a buszon, furán fogja érezni magát, akit kiszemeltél magadnak. :)
Egyébként ennyi szerintem pont elég. Én nem vagyok tömegközlekedési eszközön társalgós. Általában hasznos én időnek fogom fel azt a pár óra utat, amit vonattal teszek meg. Viszem a könyvem és a gondolataim. Nem szeretem, ha más beledumál, pedig esküszöm nem vagyok antiszoc. :) Ennek ellenére persze próbálkozni lehet, de ha érzed, hogy neki ez most nem oké, akkor engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!