Feltűnési viszketegségnek tűnik, ha a lány felül csak egy sportmelltartóban megy kondizni?
Figyelt kérdés
2019. dec. 26. 11:04
1/13 anonim válasza:
Nem, ez megszokott dolog. Csak ne izzad össze a gépeket.
2/13 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül.
De mondjuk a többiektől is függ, mert ha egyedül te csinálod meg nagyon néznek a pasik akkor valószínűleg nyomhatná az illető hölgy szolidabban is.
3/13 Katolikus plébános válasza:
Remélem azért használ törcsit.
5/13 anonim válasza:
Ha alul nincs rajta semmi,akkor igen!
6/13 anonim válasza:
Annak hát. De amúgy is, mert mehetne kukoricát kapálni a határba.
7/13 subrette válasza:
Én is sporttopban és rövidnadrágban szoktam kondizni és nyáron futni is. Szeretem a jár a levegő és szabadon tudok mozogni.
8/13 anonim válasza:
A sportmelltarto tudtommal meg mindig alsonemu!
Ha valami sportos toppot ertettel, akkor is igen, mert tudja nagyon jol hogy meg fogjak nezni.
Ha csak a kondi erdekelne, akkor egy polo siman megtenne a dolgot. De gondolom azt hiszi, hogy azert mert az instan igy nyomjak a holgyek, ezert a valo eletben is normalis.
28N
9/13 anonim válasza:
Gondolom tetszeni akar a kigyúrt hímeknek.
10/13 A kérdező kommentje:
Különböző termekben tapasztalom, hogy nagyon gyakori jelenség ez. Ha látok 5 lányt, abból legalább hárman így nyomják (arány).
#8 a stílusa alapján, ha jól sejtem, az elhízott irigy hölgyemények táborát erősíti.
2019. dec. 26. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!