Milyen felesleges dolgot kaptál idén karácsonyra?
írj kort, nemet is :D
Én eddíg egy hálóinget, és egy pulcsit, amik szűkek, és egy asztalterítőt, pont olyat amilyenem van (blokkok nincsenek meg) 26/L
7-es: "Válltáska egy férfinak ???"
EZZEL mi a baj? A válltáska nem nemtöl függö, emellett inkßabb férfiaknak való, nem nöknek!
Szerintem a válltáska nőies, én még férfiaknál nem láttam a boltban. Biztos nem fogom használni.
30/F
Keresztbe szoktak hasznalni a ffiak mint a postasok. Menö bör sport vàlltàskàk is vannak ffiaknak
Pl [link]
Farmerböl szerintem is ritka tré lehet
De ez a táska nem ilyen. Sima bevásárlótáska, csak nem kicsi, hanem hosszú fülekkel, hogy a válladra tudd akasztani ha megpakoltad. :)
30/F
Olyan könyveket kaptam, amiket tuti nem fogok elolvasni. Valószínűleg jövőre továbbajándékozom másnak vagy eladományozom. Minden évben szoktam karácsonykor könyvet adományozni úgyis. :)
Ja és édességet. Cukorbeteg vagyok, szóval meg sem kóstolhatom ezeket! De majd jó lesz ez is rokonoknak névnapi, szülinapi ajándéknak jövőre. Úgyhogy, ha úgy vesszük, nem felesleges ez sem, legalább spóroltak nekem egy kis pénzt, nem kell ajándékot venni másnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!