Baj ha pultos létemre tetszik egy vendeg es beszelgetek vele? 20/L
Hamburgeresben dolgozom, es tobbszor is volt olyan hogy nagyon tetszett egy egy vendeg es probalt velem beszelgetni, de a fonok meg bent ült és nézett engem a kamerán és nem mertem beszelgetni a kedves vendeggel hiaba nem volt mas dolgom.
Szerintetek baj ha valtok egy ket szot olyan dologrol ami nem a hamburgerrol szol? 😂
Vagy vajon fog szolni a fonokom?
"Jöjjön máskor is, szívesen látjuk!" - így zárnám rövidebbre széles mosoly kíséretében a beszélgetést, amennyiben:
1. Többen tolonganak a sorban
2. Vércukorszint ingadozástól van rosszul egy vendég (és sürgősen kellene az a hamburger...)
3. kisgyerekes anyuka vagy apuka - esetleg nagyobb testvér - várakozik a szimpatikus Férfiú mögött.
Még örül is majd neki, eléred a lényeget, hogy visszatérő vásárló legyen.
Sok helyen ezt “el is várják” a fiatal lányoktól, vannak köztük, akik ezért nem mennek ilyen helyre dolgozni.
Nálunk amugy csak en vagyok kedves a pultosok kozul. De hozzám mindig szolnak szépeket, hogy finom volt meg kérdezoskodnek hogy reg ota ott vagyok e mert még nem láttak, és olyan jó érzés mert a többi pultoshoz nem szólnak.
De ki fogom probalni, ha szol erte majd megmondom a fiunak varja meg a műszak végét :))))
Kedves volt és nagyon jol esett, feldobta a napom a sok bunkó kolléga között!
Mi ebbe a vicces?
Hogy megdicsert?
Tudom nem nagy muveszet belerakni a buciba ami le van írva de akkor is jol esett :)
Ha nagy a sor, én sem örülnék sem főnökként, sem vendégként, hogy a pultos flörtölget ahelyett, hogy a dolgát végezné.
De ha nem várakoznak sokan vagy punnyadás van, belefér.
A jó közérzet az első. Ha vendég jól érzi magát, többet jön oda=jó a főnöknek.
Mindenki jól van, sokkal több lesz általa, miközben semmiféle negatív nincs mellé termelve, nem tennél jobbat, előre vivőbbet helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!