Meddig szabad menni valaki után?
Mit mondott?Hogy hagyd a francba?
Ilyenkor menj k.rvázni!(én is azt szoktam)
2 üzenetedre, közeledésedre bunkón, elutasítóan válaszol, utána már hagyd, ne keresd.
Jól írja az első: legyen benned tartás!
Az ember addig csinal vmt amig
- meg nem unja
- fel nem adja
- meg nem erti h mit akar a szituacio tanitani neki.
Az elet leckek sorozata. Mint az iskola. A velunk szembe jovo helyzetek tanitanak. Egy bizonyos helyzetet annyiszor kapjuk az arcunkba amig meg nem tanuljuk. S akkor jon a kovetkezo lecke.
En azt tanacsolom: legy onmagad, es a magad tempoja szerint haladj.
Ha menni akarsz a lany utan, menj.
Ha nem, akkor ne.
Lány vagyok és Ő is lány. Elküldött, hogy hagyjam, mert elege van, unja. (Egyébként leszbikus, én meg... csak úgy vagyok a nagyvilágba)
Természetesen én nem szeretném, ha ennyi lenne és mennénk a kukába, de ő mégis kitart emellett, úgy tűnik. Nem tudom, hogy csak kitartónak kell lennem és elérhetem (hiszen elvileg ő is többet akart...) vagy hagyni kell elmenni.
Ha azt mondta unja, akkor meggondolta magat es mar nem erdekes neki a sztori. Sajnalom.
Sertve erezheted magad, de jobb hagyni ezt a dolgot, hiszen ez barkivel elofordulhat. Nem nagy dolog. Emberek osszejonnek, elvalnak.
Ha akar vmt majd, akkor ujra megkeres teged.
A lányok szokták ilyen lélektelenül szívatni a pasasokat.
Most a fagyi visszanyalt.
Legalább megtudtad, hogy mit éreztek azok a kedves fiúk akiket te pont ugyanígy lekoptattál az eddigi életed során....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!