Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Férfiak, akik öltönyben, de...

Férfiak, akik öltönyben, de legalábbis ingben jártok (Nők, akiknek ilyen a párotok/fiatok, otthon az ilyen férfiak át szoktak öltözni pólóba, farmerba?

Figyelt kérdés

én otthon is abban maradok, néha még a nyakkendőt se veszem le, mert jól, sőt jobban érzem magam benne, mint pólóban, hacsak nincs koszolós házimunkám, nem öltözök át, de családom szerint hülye vagyok, nem értik, hogy nem kényelmetlen, hanem nekem tök jó, természetes érzés

kiváncsi vagyok másokra is hogy vannak ezzel,

kort légyszi, irjatok!

2019. dec. 21. 23:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem igénytelen, ha hazaérve nem öltözöl át, és oda fekszel/ülsz a koszos ruhádban, ahova a családtagjaid is, akár pl. bugyiban.

Nem látszik, hogy koszos a ruhád, de az.

Továbbá egész nap “aszalódsz” benne, ha nem is érzed, de friss illata biztos nincs.

Esetleg “nevezz ki” egy otthoni inget-farmert, amit felveszel, amikor hazaérsz. Így legalább tiszta ruhában lehetsz, és olyanban, amit szeretsz.

2019. dec. 22. 11:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez most vagy valami ruhafétises kérdés, vagy elképzelni nem tudom, mi akar ez lenni. Mintha hólapáttal mennél a Szaharába.
2019. dec. 23. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!