Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért néznek hülyének az...

Miért néznek hülyének az emberek azért, mert le sem sza rom, hogy milyen ruha, cipő van rajtam, a hajam simán egyenletes lenyírt, semmi frizurám nincs?

Figyelt kérdés
16/f

2019. dec. 20. 12:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%

Azért, mert az embert legelőször a külseje alapján lehet megítélni. Ami normális, hisz nyilván nem ismersz minden szembejövő embert.

Amikor látsz egy ápolt embert, aki ad magára, nyilvánvaló, hogy jobb az első benhomásod, mint, amikor egy ápolatlan jön veled szembe. Meg úgy tűnik logikusnak, hogy aki magára ad, az a környezetét is rendben tartja, normális az értékrendje stb...

2019. dec. 31. 15:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

A tiszta ruha, napi tisztálkodás, ápolt kinézetű haj, tehát nem zsíros. Ezek a fontosak.

Én össze-vissza vásárolgatok, van olcxó de márkás ruhám is, de nem azért veszem hogy mutogassam másnak, hanem mert megtetszik a kinézete, vagy feltételezem hogy jó lesz a minősége (van hogy kiderül hogy nem) Sőt van hogy én se tudom sokszor milyen márkát veszek, csak mikor valaki rákérdez hogy mi az. Én meg mondom hogy nem tudom csak megvettem. Mert nem érdekel. Ebből következik hogy nem érdekel ki milyen ruhára költi a pénzét, nem az én dolgom. Mikor bemegyek egy boltba tiszta egyenruhában munka után, sokszor az eladók végigmérnek és oda se jönnek, vagy elkezdenek követni hogy biztos lopok. Ha ugyanezt teszem szép ruhában a szabadnapomon kedvesek és segítőkészebbek. Persze nem mindenhol, de ezt sokszor tapasztalom. Sokan megvesznek egy drága autót csak hogy felvágjanak, de otthon nem tud kaját venni a hűtőbe stb. Tehát nem ez határozza meg milyen ember vagy.

2019. dec. 31. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!