Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hülyének néznétek azt az...

Hülyének néznétek azt az embert, aki a villamoson/buszon/vonaton ha leül, akkor mindig zsákot tesz az ülésre, előtte pedig bio killel fúja le?

Figyelt kérdés
2019. dec. 19. 22:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Igen.
2019. dec. 20. 07:34
 12/21 anonim ***** válasza:
A tetves MÁVos kép után nem... Durva mik lehetnek a tömegközlekedésen. Ahol lakom ott a sofőrök összeszedik a szemetet, meg felmosnak és ennyi a takarítás.
2019. dec. 20. 07:44
 13/21 Blade Bone ***** válasza:
100%
Még nevetnék is, de amúgy érthető lenne simán, mert pl ha mondjuk az ülések egyik felét kitisztítanánk, az köszönő viszonyban sem lenne a másikkal... De nem csak ez a durva, hanem hogy múltkor pl olyan járattal jöttem haza, amin fűtés címen annyira mocskos és undorító büdös levegő nyomult be az utastérbe, hogy majdnem meghaltam, egész úton fulladtam és köhögtem, és mire a lakhelyemre értünk már totál hányingerem is volt... Hihetetlen, hogy ennyire ótvar buszok még közlekedhetnek, és hogy sosem tisztítják őket.
2019. dec. 24. 01:04
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A BioKill az egy rovarírtó és nem fertőtlenítő, ha ezzel valaki befúj a buszon bármit, azért még simán elő is állíthatják, utána kéne nézni a dolgoknak.
2020. máj. 14. 05:01
 15/21 A kérdező kommentje:

Nézd meg mikori a kérdés akkor még a korona sehol se volt.

De a tömegközlekedésen tervek, agyi poloskak és már voltak.

2020. máj. 14. 06:28
 16/21 A kérdező kommentje:
*tetvek
2020. dec. 5. 16:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Magyar valosaghoz hathatos megoldas. Aki hulyenek nez, meg nem szembesult a hanyasos, ondos, szaros ruhaban utazo TBC-s, ruhes, egyebkent sajnalom, hajlektalan valosaggal.
2020. dec. 5. 19:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem. Azt csinál, amit akar, nem az én dolgom.
2020. dec. 5. 20:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem értem az ilyen embereket szenvednek mindennap buszokon mert nem csinálnak jogosítványt. Semmi akaraterő nincs ezekben.
2020. dec. 6. 10:20
 20/21 A kérdező kommentje:

Van jogsim, és van kocsim is. De teljesen máshol dolgozok, mint ahol lakok. Munkáltató meg nem támogatja az üzemanyag költséget. Így hát lakhelyemen még a wc-re is kocsival megyek, de a munkahelyemre tömegközlekedéssel járok. Mert napi szinten kicsit drága lenne 120km-et elkocsikázni.

Ágyi poloskát meg már hoztam haza. Azt nem kívánom senkinek, rohadt nehéz volt tőlük megszabadulni. Hazajövök mindent zacskózok amibe vonaton ültem. Metrón, buszon, meg villamoson pedig nem ülök le.

2020. dec. 6. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!