Azért kaphattam meg a munkát mert akar tőlem valamit?
Egyik ismerősöm megkeresett egy állásajánlattal. Ő egy kisfőnök egy nagyobb vállalatnál. Jóval többet fizetnek mint a volt munkahelyemen, ezért váltottam. Mint utólag kiderült többet keresek mint a többi velem egy pozícióban dolgozók. Régen sokat beszélgettünk, meg udvarolgatott is pedig már akkor is volt párom. Már nagyon régóta nem beszéltünk. Többször észrevettem hogy néz, meg sokszor elég idegesnek tűnik a jelenlétemben. Néha meg mintha szándékosan nem nézne rám. Lehet hogy még mindig akar valamit?
L24
Nem kell ebbe tobbet gondolni mint ami van. Ha tetszel neki, naes? Egy valamire valo no, minden masodik ferfinak tetszi.
de ezen kattogni hogy most azert engednek elore meg mosolyognak ram, esetleg kiveteleznek.. Ugyan!. tanuld meg az elet ilyen. Amit tehetsz, es akkor normalis vagy, hogy NEM ELSZ vissza ezzel ;). Ahogy egyebkent (ha tetszik egyes fiuknak itt vagy nem), sok no nem el vissza tetszesevel egy ferfival szemben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!