Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Élelmiszer boltban a sorban...

Élelmiszer boltban a sorban volt már konfliktusod?

Figyelt kérdés
Nekem sokszor van, egyszer a mögöttem lévő nő kiabált rám hogy pakoljam összébb az árumat, hogy ő is elkezdjen tudni pakolni, majd mikor elmagyaráztam neki hogy nem végez hamarabb akkor teljesen begőzölt. De a bevásárlókocsit is sokszor a sarkamra tolják, aztán ha szólok még nekik állj feljebb. De volt hogy beállt elém egy öregasszony hogy nem ér rá, mert sok helyre kell mennie még, aztán persze mikor "visszatolakodtam elé" a tömeg majdnem felkoncolt engem...
2019. dec. 15. 11:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Mindenkivel megesnek a dolgok, amiket itt írnak, de sosem csinálok belőle vitát vagy konfliktust. Az emberek nem direkt tolnak nekem kocsikat, ha valaki bunkó a sorban, azon nem fog segíteni, ha én is vitázom vele vagy belekötök. Én elegendem az ilyen dolgokat. Van nekem elég bajom az életben, nem kellenek még az ilyen piti viták is bele.
2019. dec. 15. 13:28
 12/14 anonim ***** válasza:
71%

Nem sok konfliktusom volt még 190magas 125kiló vagyok. Sajnos kopasz. Egyszer rámtolták a kocsit gondoltam véletlen, előfordul. Amikor 2x is akkor fenékkel hátralöketem a néni meg 3 lépést tett,hogy ne essen el. Elkezdett magyarázni,hogy tiszteletlenek a fiatalok. Hátrafordultam és jó hangosan megkértem,hogy türelem mama a sírásó megvár. Csendben maradt.

Én inkább csendesítő tipus vagyok. A napokban a lidlben nagyüzem volt 5 kassza ment előttem egy hölgy elejtett egy szószt a kasszás 3x elnézést kért a mögöttem lévő 6db sört vásárló ürge elkezdett magyarázni. Őt is szépen türelemre kértem látja,hogy takarítanak és sietnek.

2019. dec. 15. 14:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha lesz,majd oda állok.
2019. dec. 15. 14:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy én láthatatlan vagyok vagy mi a fene, de nekem nem szoktak konfliktusaim lenni. Pedig nem vagyok túl nyugodt természetű és csak 165 cm vagyok az 56 kg-hoz.
2019. dec. 15. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!