Ha hajléktalan lennél, mihez kezdenél?
Szolnokon is a vasútnál meg a tiszahíd alatti fűtőcsővön alszanak na meg a szálón,kaját meg kapnak meg adnak nekik egy-kétszáz forintokat tehát elvanak eszik a galambokat meg minden.
Aki okos mindenhez alkalmaszkodik,meg hát alföldi ember az szívós meg rafinált.
Még ha teljesen ki is csúszna a lábam alól a talaj, totál elhagynám magam és semmi egyéb opcióm nem lenne a hajléktalanságon kívül a családom még akkor is valahogy segítene rajtam ha nem akarnám. Esélyem sincs kb a hajléktalan életformához még akkor sem ha esetleg akarnám de az igazság az, hogy nem tudom elképzelni, hogy egyszer ennyire lecsússzak.
Ha teszem fel mindenkim meghalna és valamilyen oknál fogva az összes a család tulajdonában lévő ingatlan (többek közt a sajátom) is valahogy eltűnne és így lennék csövezésre kárhoztatva, akkor szerintem meghalnék de ennyi veszteség után inkább magamat nyírnám ki.
"Itt a kör be is zárult"
Persze. Máskor meg azért panaszkodtok, mert be se vagytok jelentve.
Most akkor döntsétek már el.
Másrészt kb minden hajléktalanszállón tudnak munkát intézni.
Szal nem kell a mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!