Nekem személy szerint ez az egyik kedvenc lány nevem, mert a becézését nagyon szépnek tartom (Reni), de a Renáta tudom, hogy sokaknak cigányos, túl kemény hangzású. Ma már szerintem egyáltalán nem is szokták adna babáknak ezt a nevet, de mi erősen gondolkozunk rajta. Az anyósom szerint csak kicsesznénk a babával, ha ilyen nevet kapna, mikor annyi szép és modern név van. Szerintetek is?
Egyébként szép, minden életkorban vállalható név. És nemcsak azért mondom, mert engem is így hívnak.
2019. dec. 13. 14:05
2/11 anonim válasza:
Ellenszenves
2019. dec. 13. 14:12
3/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép hangzású, olyan olaszos, nem érzem kemény hangzásúnak egyáltalán, és a kisebbségre sem asszociálok tőle. Én egy Renátát ismertem, de ő nem volt az, szőke, kékszemű lány volt.
És egyetértek azzal, aki azt mondja, hogy ne az anyós döntsön ilyenben.
2019. dec. 13. 15:41
4/11 anonim válasza:
Én nem adnám, de ha nektek tetszik...
2019. dec. 13. 16:21
5/11 anonim válasza:
Akinek nem tetszik,annak x@r az izlese.
2019. dec. 13. 16:39
6/11 anonim válasza:
Tesóm Rencsi, imádom. 😊
2019. dec. 13. 18:46
7/11 anonim válasza:
Lányom Renáta. Annyira nekem nem tetszett, de belementem. Szerintem aranyos név. Ja, és az általánosban és most, középiskolában is egyedüli Renáta a suliban.
2019. dec. 13. 19:32
8/11 anonim válasza:
Volt régen egy nagy kedvencem, akit így hívtak. Ma is van egy szimpi ismerősöm ilyen névvel. Jó név.
2019. dec. 13. 21:10
9/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem számít elavultnak, szerintem.
Nem igaz, hogy nem adják, lányom kiscsoportos ovis, és van egy Reni a csoportjában :)
Annyi idióta név van manapság, nehogymár egy Renáta (ami teljesen normális név) legyen a probléma.
(Való igaz, hogy cigányok körében felkapott név volt egy időben. De mostanában olyan neveket adnak inkább, amikről azt se tudja az ember, hogy létezik. :D)
2019. dec. 15. 12:37
10/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név, és nem is "ultramodern", és nem is "elavult". Szerintem is gyönyörű név tehát, én abszolút adnám, és szívesen is viselném. A Reni megszólítás is tetszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!