2-es vagyok.
egyébként az linkelt bejegyzés írója nem K. Sándor - noha ő is egyetért vele - hanem a hildaságok blog szerzője.
megnéztem a blogot, nem mondom, hogy csak baromságok ír csak, mert nem, de vszínűleg vmi megkeresedett szentimentális nyugdíjas (talán egykori tanárnő) nyavalygása az egész blog.
ilyeneket ír:
"nem ismerik a fiatalok az olyan szavak jelentését, mint dölyfös, szántás" , lol. Ez felháborító!!
Vagy azon háborog, hogy nem használnak ékezeteket, és a vesszőt sem rakják ki, rövidítenek is!!!!
Komoly helyesírás-fétise lehet, elég gyakran felháborodik ezen, sikerült megtalálnia 2019 egyik legnagyobb problémáját.
Az meg végtelenül felháborító, amit a linkelt írásban a mamahotelesekről ír. Nyilván többségük azért él a szüleivel, mert lusta és nem akar elköltözni. Az szüleivel élő mérnök kolléganőm bizonyára egyetért ezzel. sztem a „mamahotelesek” pár %-a él azért a szüleivel, mert nem akar elköltözni. Szóval itt azért komoly tájékozatlanság is van.
„Felnőtt egy olyan generáció, ami lelkileg sem erős. Összeomlik, ha kudarc éri, nem leküzdeni akarja, hanem szenvedi. Olyan gyengék belül, hogy az ember fél kritikát mondani, mert ezek a fiatalok már nem tudnak védekezni sem”
a bejegyzés írója bezzeg nagyon erős lelkileg, annyira, hogy egy blogban rinyál folyamatosan a fiatalok miatt, és képtelen elfogadni a mai világot.
Meg jó párszor beszól a mai nemzedéknek (minden 2. posztban a fiatalokat fikázza, kissé frusztrált a nőci), természetesen a fészes hsz-ekben a 60 éves elhízott barátnéi nagyon egyetértenek vele.
Szóval túl komolyan nem kell ezt venni, csak Manci néni előbújt a 20. a századból, és jól beszólt a fiataloknak.
Az látszik, hogy szörnyen sok problémája van a mai világgal.
"nem ismerik a fiatalok az olyan szavak jelentését, mint dölyfös, szántás"
lol, kíváncsi vagyok, Hilduka tudja-e, mi az a rendszerpartíció :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!