Mi a véleményetek a semmiből felkapott influenszerekről?
Figyelt kérdés
Szörnyülködve hallgattam az egyik nap a munkahelyemen, hogy felkértek egy influenszert, hogy reklámozza a céget és két darab posztért majdnem fél milliót kért el..... Hogy lehet az hogy valaki nulla tudással, nulla erőfeszítéssel, csak azért mert esetleg dekoratív és mániákusan imádja magát fotózgatni képes olyan összegeket megkeresni fél óra alatt amit egy átlag ember egy év alatt sem? A kedvenceim azok akik tényleg csak a pózolással szerzik a sok idióta követőt. Ez így tényleg rendben van?2019. dec. 1. 23:29
11/12 A kérdező kommentje:
Te lehetsz igen ostoba ha csak így tudsz válaszolgatni.:) Belőled valószínűleg még az sem lehetne.
2019. dec. 5. 14:54
12/12 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudom miből vontad le azt a hibás következtetést, hogy én irigy vagyok az ingyenélőkre. Én normális emberek róluk alkotott véleményére voltam csak kíváncsi.
2019. dec. 5. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!