Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem merek a férfiakkal...

Miért nem merek a férfiakkal beszélgetni?

Figyelt kérdés

Ha rám néz valaki ,vagy hallgatja rólam a pletykákat,akkor elég kihívónak tűnök, gátlástalannak.

Nekem a miniszoknya ott kezdődik,hogy már majdnem kint van a fenekem, vasalt szőke póthajam van, buliban durván táncolok és játszom a tudjuk mit.. de mégis..

Ha nyilvánosan pl a munkahelyemen kell beszélni egy férfival. Nem elpirulok hanem elvörösödöm. Durva módon. Sokan jót nevetnek rajtam ez miatt.

A húsz évem alatt ez fél éve van így. Soha nem voltam az a nagyszájú lány hiába nézek ki úgy,de soha nem féltem ennyire a férfiaktól.

Reménykedem sokszor hogy ne jöjjenek oda munkahelyen hozzám a férfiak, már ha csak rám néznek piros leszek. Nincs különös oka különben. Viccelődött velem kolleginám,hogy vörös vagyok. Akkor bekèpzeltem és agykontrollal az lettem. Onnantól kezdve ha csak rám pillant egy férfi vörös leszek.

Mit csináljak ez ellen?

Igazából már azért érzem magam kellemetlenül mert vörös leszek, nem másért..

Vannak jófej férfi kollègáim, szívesen beszélgetnèk velük,csak kellemetlenül érzem magam a vörösödès miatt...

20/L

2019. nov. 29. 11:15
 1/3 anonim ***** válasza:

A masik nemmel törtenö kapcsolatainkban meghatarozo egyrészt:

Apa-lanya kapcsolat minösége

Màsrészt:

Hogy testvéreid milyen nemüek

Peldaval:

Akinek az apjaval beszélgetös bizalmi jàtszos kapcsolata volt es ràadasul testverei fiúk, azok sokkal könnyebben gyorsabban oldodnak ffiak tàrsasàgàban is azaz megtalàljàk automatice a közös hangot

Akinek pl az apja soha nem volt otthon vagy alig foglalkozott a lanyaval, a testverek is lànyok, azoknak felnöve a masik nem kb az ufokategoria, nem tudja mit mondjon, nem tud megszolalni, nem oldodik könnyen

2019. nov. 29. 12:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Résztben magamra ismertem, résztben meg az egyik ismerősömre.

Az élet nem fekete-fehér. Én pl. bátyámmal jól kijövök, ahogy apukámmal is. Mondjuk règebben szigorúan nevelt, mivel rendőr volt, valamiért ez a minta volt benne, hogy így viselkedjen. Mondhatni katonásan. Ahogy haladott ő is a korral, úgy változott ő is.

Szerintem egy beszélgetés két emberen múlik, ha az egyik fél kicsit hallgatag, a másik fél tudná ellensúlyozni ezt. Persze ez attól is függ, hogy ki mennyire akar beszèlgetni a másikkal.

2019. nov. 29. 12:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Jó a kapcsolatom a családban levő férfiakkal.

Nekem nem azzal van a bajom amúgy hogy kínosan érzem -néha magam. Hanem hogy mindig. Meg vörösödök.

2020. jan. 17. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!