Lányok! Ti mit csinálnátok, ha behívnak a seregbe harcolni?
De figyi, én nem tudom, mi a követelmény. Ha kötelező, akkor menni kell. Akkor minden mindegy. De 3 féle gyógyszert szedek, vérszegénység, reflux, allergia, megnagyobbodott lép. Most vizsgálták pont, hogy van-e belső vérzésem, hol veszítek vért.
Ez nem "ilyenkor derül ki", ha megkérdez bárki, elmondom neki. Agysebész se lennék, mert az ájulás kerülget a bekötött infúzió látványától. Óvónő sem, mert egy nap alatt tönkremennének az idegeim, hogy felelősséggel tartozom mások gyerekeiért. Ki mire alkalmas.
De mondok jobbat, ha tiptop fizikai állapotban lennék, és lenne pszichológiai alkalmasság, azon is simán elbuknék.
Hat en kiprobaltam.
A sracok ejjel nappal ràkattantak valami jatekra a partraszallasra.
Gondoltam kiprobalom.
Talàn léptem egyet es lelöttek.
Azt sem tudtam honnan merröl.
De ugye több életem van vagy mi.
Nagy batran ujra kezdtem.
Léptem egyet, lelöttek.
Nos szoval ha élesben felkérnének, azon agyalnék vajon mire kell nekik egy rakàs tetem.
Vilàghàboruban ha jol remlik, Magyarorszag elöirt feladata az uniotol, hogy x masodpecig tudnia kell feltartania a hatàrt aztan elbukhat. Igazabol velünk ennyit szàmolnak.:D
Mire mennek annyi tetemmel? Kötnek rád életbiztosítást és ha feldobod a talpad bezsebelik a nagypénzt, sokan többet érnek hullaként mint élve. Ha háború lenne északon, én bizony délnek mennék. Harcoljanak azok akiknek nagy a szájuk a parlament falain belül, és akik zsebre teszik a földet... Segítséget meg majd akkor várjanak, ha felfogták mi is azaz emberség...
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!