Miért néznek hulyenek az emberek amiert roma lányként nem akarok gyereket? 19
A roma lányt azert irom le, mert vannak magyarba is akik 18 evesen szulnek de nalunk a falukba minden 18 eves roma lsnynak mar van legalabb egy gyereke.
En nem akarok gyereket! Es nem is erzem ugy , hogy ez valaha is valtozna.
Nagyon rossz gyerekkorom volt, egyik szenvedesbol a masikba mentem, egyik bajbol a masikba....
Soha nem fogom kiheverni es feldolgozni azt amik tortentek.
Nincs senki akire számithatnék, nem tudok semmit, egy leveket nem tudnék segitseg nelkul feladni a postan.
Már 19 éves vagyok par honap es husz, nem volt még senkim, viszont ha lenne is vagy lesz akkor sem akarok gyereket.
Sokan azt mondjak ha megismerem szamomra a tokeletes embert akkor valtozni fog a velemenyem, de ez nem így van. Volt mar olyan férfi aki mindennel jobban kellett volna , mégsem fordult meg a fejemben az hogy gyerek.
Tesomnak van egy gyereke. Ő még csak egy éves, néha vigyáznom kell rá , szeretem őt nagyon de mikor egyedul vagyok vele 2 orat akkor jut eszembe csak igazan hogy soha nem kell gyerek.
Ezert engem mindenki hulyenek nez. Ja es valaki azt gondolja hogy biztos a lanyokat szeretem mert nincs gyerekem meg nem elek egyutt senkivel. Komolyan mondom nevetseges!!!!
Szerintetek is hulye vagyok?
Mi a gond?
Az, hogy hány gyereket akarsz az a te dolgod. Hogy a fiúkat vagy a lányokat szereted-e a párodon és rajtad kívül tartozik valakire?
Az, hogy gyereket akarsz-e az változhat. Ebben van igaza a környezetednek, de ismerek olyan párt is, aki gyerek nélkül élte le az életét és boldogok voltak.
Szerintem egyáltalán nem vagy hülye. Sőt még te csinálod a legjobban. Sokkal több lehetőség van előtted gyerek nélkül ilyen fiatalon, mint gyerekkel.
Hogy érted azt, hogy egy levelet sem tudnál feladni a postán segítség nélkül?
"Nincs senki akire számithatnék, nem tudok semmit, egy leveket nem tudnék segitseg nelkul feladni a postan."
Pedig lényegesen egyszerűbb, mint telefonról Gyakorizni!
Én csak helyeslem, hogy nem akarsz szülni.
Csak így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!