Igaz, hogy ettől nőhet a mellem?
17 vagyok, és folyamatosan bántanak a kicsi melleim miatt. A-as sajnos...Nem szeretnek gyogyszerekhez, vagy plasztikaztatashoz fordulni semmi keppen, meg kesobb sem. 15 evesen elkezdtem cigizni sajnos a szuleim halala utan es azota egy centit sem nott a mellem...Lehet a cigaretta miatt...De olvastam nehany dolgot amik lehet tevhitek, lehet nem.
Pl :
Ha naponta 5-10 percig masszirozom a melleimet jobb lesz a verkeringes es nohet tole a mellem...Ez igaz?
Meg azt is, hogy ha lefekves elott megiszok egy pohar tejet attol is nohet...A feherje meg a hormonok vagy mik...Nem tudom...
Azzal ne gyertek hogy hizzak, mert nem tudok...Volt hogy tobb honapig rosszulletig ettem de egy grammot sem hiztam...Egyszeruen nem tudok. Ha valaki tud segiteni, vagy valamilyen tippet adni a melleim novesevel kapcsolatban az legyszives irjon, mert mar kikeszultem lelkileg a sok bantas miatt...
Nem nagyobb mell kell neked, hanem az a képesség, hogy ezeket a bunkó parasztokat a porba tipord. Vagy ha az nem, legalább megszabadulj tőlük. Ne akarj megfelelni, mert sosem leszel jó, mindig találni fognak rajtad fogást. Ha most hirtelen lenne nagyobb melled, holnap azzal szívatnának, hogy plasztikáztattál, és emiatt még ribinek is el leszel hordva.
A tested tökéletes, te pedig úgy vagy szép, amilyen most vagy.
26/F
Két dolog.
1.) A vékony kismellű nők vonzók, speciel nekem is az az ideálom.
2.) Ha mindenképp nagyobb mellet akarsz, akkor plasztika kell, és pont, nem masszírozás, tej és egyéb a Nők Lapjában olvasott hókuszpókusz.
Ezektől nem nő, terhességtől és szoptatástól viszont igen.
És sokan jól írták: azokkal foglalkozz, akiknek tetszel.
Menj el edzeni, és sokan rajongani fognak érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!