Szerintetek ciki egy 42 èves nönek rózsaszín haj? Akkor is ha jól áll?
Figyelt kérdés
Mindig is tetszett és szeretném beszínezni (kimosható) de félek ki fognak röhögni az anyák az iskolában mikor megyek a gyerekekért...2019. nov. 20. 15:40
1/14 anonim válasza:
Szabad országban élsz. Ha így érzed jól magad akkor senkinek semmi köze hozzá...
2/14 anonim válasza:
Ha "másoknak", az utca emberének, Ancsinak akivel 1x talizol egy nap akarsz megfelelni akkor NE SZINEZD BE.
3/14 anonim válasza:
Nem ciki, de ha valaki annak, tartja, akkor mi van? 42 éves korodra már rég meg kellett volna tanulnod letojni mások véleményét :)
4/14 anonim válasza:
Egy 42 éves nő a mai időkben még javában fiatal, nyugodtan lehet bármilyen színű haja. Ha az még a személyiségével, ruházatával, alakjával is összhangban van, akkor még látványnak is kellemes.
5/14 anonim válasza:
Próbáld ki. Ha jól áll, akkor miért ne? Nem 70 éves vagy!
6/14 anonim válasza:
Nekem is mindig tetszettek ezek az extrémebb színek, fazonok. Fél éves a babám, 30 éves vagyok és lilásrózsaszín a hajam. A boltos néni beszólt, de nem igazán hatott meg. Nekem tetszik, ha te is szeretnéd, akkor csináld! Ha megbánod, akkor sem baj, vissza lehet festeni. De ezek a beteljesületlen vágyak nagyon tudják tépni az embert.
7/14 anonim válasza:
Láttam már 60 körülit kék hajjal!
8/14 anonim válasza:
Van itt is a helyi kisboltban egy hatvanas nő, akinek lila-rózsaszín a haja. Nekem az ilyen nem tűnik fel, inkább az, hogy ezek az árnyalatok frissen néznek ki jól, és sok embernél igénytelenül vannak kivitelezve.
Tehát nekem nem ciki, viszont jó pár embert ismerek akik kevesebbért is megszólják a másikat.
9/14 anonim válasza:
Szinten 42 vagyok. Zold a hajam
.
10/14 anonim válasza:
Általában ehhez szokott kapcsolódni egyfajta stílus is, egy egyedi stílus. Ha ez megvan, akkor okés. Bírni kell hozzá a kritikát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!