Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan kövérezzek le valakit...

Hogyan kövérezzek le valakit tapintatosan?

Figyelt kérdés
Van egy ismerõsöm akinek kéne adni egy jelet, hogy le kéne fogynia. Mert hát mégse modhaton azt hogy "Kövér vagy Moooo", mert ezzel tuti, hogy megsértem. Segítsetek PLÖSÖ!!!!

2019. nov. 18. 18:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
34%

Mondd neki azt, hogy fölszedtél 1-2 kilót és fogyóznód kell, lenne-e kedve neki is fogyózni veled együtt, mondjuk együtt tornázni, v hasonló.

Én értem, hogy jót akarsz, hiszen annak , aki kövér, annak fogyni jó dolog, esztétikai, egészségi és önértékelési szempontból is. Ha kedveled, akkor jó ha motiválod.

2019. nov. 20. 15:45
 12/12 anonim ***** válasza:
69%
Mennyire kövér? Szerintem ne avatkozz bele. Nem a te dolgod. Mindenképpen rosszul fogja kivenni magát, és szinte 100% az esélye hogy nem fog emiatt elkezdeni fogyni.
2019. nov. 20. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!