Van valakinek pozitív tapasztalata az Anotalk nevű oldalról?
Van akinek bejön, van akinek nem. Mi régen baromkodtunk ott, de sosem vettük komolyan. Viszont az egyik barátnőm eléggé. Teljesen ismeretlenül átment messengerre beszélgetni. Eleve az furcsa volt nekem hogy egy bmw volt a profil képe. 3 nap után kijelenti a barátnőm hogy “összejött” vele. Én csak így néztem hogy ő most nem normális, vagy csak szórakozott. Aztán jöttek a folyamatos sírások, hogy nem jött el a találkozóra stb...
Rávettem hogy küldjön nekem is egy képet róla, aztán utána keresek egyszerűen képkereséssel a google-on. Hát persze hogy egy kamu profil. Egy fiatal híresség képe...
Ezt végül nem akarta elfogadni, én voltam a szar. Úgyhogy a mai napig sértődötten, minden héten új “pasival” utálkozik ellenem 😂.
Egyébként ha teljesen biztos vagy benne, hogy ha átmentek messenger, insta ilyenekre. Hogy nem kamu profil. Akkor szerintem tök jó dolog. Lehet hogy azonos érdeklődés körű emberrel ismerkedsz meg.
Csak légy résen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!