Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyi volt a leghosszabb...

Mennyi volt a leghosszabb idő, ameddig ébren maradtál egyhuzamban?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy nálatok mi volt a leghosszabb idő, amíg ébren voltatok, hány óra vagy esetleg nap egyszerre? Mi volt az oka és hogyan bírtàtok? Nagyon nehéz volt vagy ki lehetett bírni? Milyen változásokat tapasztaltatok magatokon?
2019. nov. 13. 05:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kb. 36 óra. Borzalmasan rossz volt!

Másnap nyűgösség, idegesség, fáradtság...

Ráadásul én olyan vagyok, akinek 2 óra is jobb, mint a semmi.

2019. nov. 13. 09:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
84 óra. Volt egy 2 éves inszomniás időszakom, akkor alkotta ezeket a szervezetem. Az első 48 még hagyján, ahhoz addigra már hozzá voltam szokva, 60 óra után viszont már nekimentem mindennek, minden potyogott ki a kezemből és a végére már elég érdekes hallucinációs élményeim voltak. Nem ajánlom senkinek.
2019. nov. 13. 12:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Három nap. Egyetem utolsó féléve volt, be kellett fejeznem a szakdogám (programoznom is kellett, emiatt nehezebben haladtam a doksival). Jó adag kávéval és csokival viszonylag kibírható volt, persze az utolsó napon már állatira fáradt voltam. Közben sorozatokat, filmeket néztem, így nem volt olyan monoton. Egyre jobban romlott a reakcióidőm, nehezebben tudtam figyelni, türelmetlenebb lettem a végére.

Én viszonylag szerencsés vagyok, nincs nagy alvásigényem. Éjszaka 3-5 között fekszem le, és 7-kor kelek a bölcsi és a munka miatt. Pár nap után fáradt leszek, de kávé nélkül is elvagyok. Azért ez a három nap még mindezek mellett is nehéz volt.

2019. nov. 15. 23:25
 14/14 anonim ***** válasza:
80óra.
2020. jún. 28. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!