Mit lehet csinálni az interneten kívül? Le akarok szokni róla.
Tudom, hogy egy Z generációs kis kö csög vagyok, aki az interneten nőtt fel, de nem tehetek róla, ebbe születtem bele :D
Viszont azt vettem észre, hogy eléggé lehúz, elveszi az önbizalmamat. A Messengert meghagynám, szeretnék beszélgetni a barátaimmal, de se gyakorizni se Facebookot görgetni nem akarok. A hülye netes cikkeket se akarom olvasni, tehát annyiban használnám, hogy utána nézzek valaminek, ami érdekel, meg filmeket, sorozatokat néznék. Még az Instagramon gondolkozom, mert ott nem követek szándékosan olyat, akitől elmenne az önbizalmam, de néha csak szembejön 1-2 irigylésre méltó ember :/
Csak nem tudom, mit csinálhatnék helyette, mert az edzésen meg a barátaimmal való találkozón kívül tényleg csak a netet böngészem...
Köszi előre is az értelmes tanácsokat! :)
Túrázás, van csomó szervezett teljesítménytúra és 4 évszakos történet, amit lehet nyomni egyedül, csapatban, esőben, hóban, napsütésben.
7es vagyok.
én már öreg néne vagyok (na jó, 44) szóval jóval az okostelefon, folyamatos net előtt voltam fiatal. aztán mégis én is egyre több időt töltök itt, és kevesebbet a hobbijaimmal, régen két nap volt egy könyv, ma 100 oldal kb egy hónap...
rejtvényt is jóval ritkábban fejtek, pedig régen nagyon jól elvoltam ezekkel, a könyvvel, rejtvénnyel, biciklivel, most is csinálom, de jóval kevesebbet, mert sajna bizony netezek helyette...mondjuk, olvasok, vagy fejtek, eszembe jtu valami, megnézem, a rejtvényhez meg kell is, mert nehezeket fejtek, a net meg rögtön -lexikon...sajna ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!