Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Emberek titeket milyen cél...

Emberek titeket milyen cél tart életben amiért érdemes élni?

Figyelt kérdés
2019. nov. 6. 08:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Ott vannak kapásból az állataim, van egy rakás úti cél, ahova még szeretnék eljutni, rengeteg könyv, amit szeretnék elolvasni, egy élet kevés...
2019. nov. 6. 12:54
 12/16 A kérdező kommentje:
Egyedül ami munka az a spekulálás ami teszik és szeretném csinálni.Ha vot munkámra gondolok attól a halál csak jobb sokkal jobb.
2019. nov. 6. 13:19
 13/16 anonim ***** válasza:
41%
Nincs egyetlen nagy cél, aminek alárendelném az életem, vannak céljaim, de azoknál is fontosabb számomra, hogy az odavezető utat is örömmel csináljam, hogy minél több boldog pillanatot éljek át, minél több mindent tudjak, minél több helyre eljussak. Nekem a tanulás, a folyamatos fejlődés, az emberi kapcsolataim, az utazás, a felfedezés, a finom ételek/italok, az élmények, amiket gyűjtök, a jó illatok, fények, színek, a napsütés mind boldogságforrás, nem csak egy helyről merítem az energiám.
2019. nov. 6. 13:20
 14/16 Metionin ***** válasza:
41%
Én eleve nem tulajdonítok célt az életemnek. Nem kértem hogy legyek, de ha már van életem, tisztában vagyok vele hogy rövid és hogy valójában csak egy porszem vagyok a világegyetemben. Szóval próbálom ezt a rövid életnek nevezett időszakot úgy csinálni, hogy jól érezzem magam, szeretek új dolgokat megtanulni, tapasztalni, a könyveket, háziállatokat, festeni, ezért ezekkel a dolgokkal próbálom kitölteni az időt amíg itt vagyok.
2019. nov. 6. 14:36
 15/16 anonim ***** válasza:
54%

Számomra a Diveyevo és a Történeti Tanszék. Továbbá meg szeretném nézni a Tiltott Várost és könyvet írni a Három Királyságról Kínában és Koreában egyaránt.

Másrészről ahhoz, hogy eleget tudjak tenni az emberekért belül kell rendbe lennem. Ez még nem történt meg, így a céljaim tartanak életben, melyekért szeretnék tenni.

És így majd, teljes emberként kiérdemelhetem gyümölcsét.

2019. nov. 6. 15:14
 16/16 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudom. A napi feladatok miatt. A "majd egyszer jobb lesz" érzés miatt. A célok elérése miatt.
2019. nov. 6. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!