Szerintetek a sör mennyire lányos? Tudom, hogy hülye kérdés, de pl fiúk, ha megláttok egy lányt egy korsó sörrel, valamennyire befolyásolja hogy mennyire tartjátok nőiesnek?
Az ételek és italok nem lányosak vagy fiúsak, ez rendkívül gyerekes megközelítés.
Én férfiként nem szeretem a sört (és általánosságban az alkoholt), de egyáltalán nem gondolom, hogy egy nő esetében zavaró lenne, ha azt inna (csak ne tegye minden nap).
Sokak szerint a sör kifejezetten férfias ital.
Szerintem meg az ilyen emberek véleménye semmit nem ér. :D
Nőként szeretem a finom sört... és miért érdekelne, hogy mennyire nőies valami Pistike szerint? :D
A sör (komló) női hormonok termelését segíti, így a sok sört fogyasztó férfiak is elnőiesedhetnek.
Látványra reakció: lenne sörözéshez társam a velem járna vs nélküle nem mehetek sörözni a haverokkal.
Ha dizájn, stílus számít, akkor nem olyan nőies. De, pl októberfeszt, literes korsók, polcolt mellek ... nem rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!