Valóban anyakönyveztethető név az Orália?
Figyelt kérdés
Sosem hallottam korábban, ma futottam bele, de számomra még mindig hihetetlen hogy van ilyen keresztnév.2019. okt. 29. 13:00
11/15 anonim válasza:
“ Oké, hogy nem azt jelenti, de ez szerinted kit fog érdekelni, ha meghall egy ilyen nevet?”
Mindenkit, aki műveltebb nálad, és nem az orálszex az egyetlen gondolata az üres fejében?
12/15 anonim válasza:
"Mindenkit, aki műveltebb nálad, és nem az orálszex az egyetlen gondolata az üres fejében?"
Na persze, mert a tinikre az a jellemző, hogy műveltek és nem a szexen jár az eszük állandóan. :)
13/15 anonim válasza:
10es, mutasd már meg a listán az Eutanáziát..
Amúgy , az Orália nem Aurélia franciásabban ejtve ?
14/15 anonim válasza:
Még mindig kíváncsi vagyok a lepontozás okára. Úgy tűnik, soha nem fogom megtudni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!