Milyen ajándékot vegyek a barátomnak?
Figyelt kérdés
Csak 1 hónapja vagyunk együtt, lassan itt a szülinapja és most lesz 18 éves. Nem nagyon tudom mit vegyek neki. Szereti a focit, videójátékokat, alkoholt meg az ilyen egyéb fiús dolgok. De alkoholt nem szeretnék venni azt úgyis fog inni eleget xD
Esetleg ha alkohollal kapcsolatos maximum valami pohár. Az ékszereket nem nagyon szereti. Mit tudnátok javasolni?
2019. okt. 28. 18:39
1/8 anonim válasza:
Kérdezősködj a barátainál , a családtagjainál , esetleg őt is megkérdezheted mit szeretne kapni.
2/8 anonim válasza:
esetleg vegyél egy olyan nagyobb képkeretet amibe belefér több fotó és töltsd meg a sajátjaitokkal. Tavaly karácsonyra azt kaptam az egyik barátnőmtől és nagyon örültem neki :)
5/8 anonim válasza:
Összeragasztható autómakett, jóféle sport vagy rallyautó eredetivel.
6/8 A kérdező kommentje:
Kérdeztem már tőle hogy mit szeretne de válasza rá: semmit
De én szeretnék neki adni valamit. Képkeret pedig szerintem azért hülyeség mert még nem vagyunk annyi ideje együtt és az úgy jó ha régebbi képek is vannak nem pedig frissek. De azért köszönöm. Más tipp?
2019. okt. 28. 19:41
8/8 anonim válasza:
Én a barátomnak a kedvenc focicsapata sálát vettem meg, remélem tetszeni fog neki :D ha szurkol egy csapatnak és még nincs meze vagy sála, akkor ezek jó ajándékok szerintem. Ha még videojáték, akkor a kedvencei videójátékával rendelet egy pólót például
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!