Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a fiúk,...

Miért van az, hogy a fiúk, akiket minimálisan is megkedvelek az olyan lányokra mennek, akik 3kg sminkkel élik a mindennapjaikat és fehérnemű modellek?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor történik meg velem,hogy elkezdek érezni valamkt egy fiú iránt és neki az a lány tetszik,akit szerintem még a saját anyja se látott smink nélkül és fehérneműben pózol. És csak játszanak a fiúkkal.(tapasztalat)

Mármint én értem,vonzó meg minden,de nem gondolom azt,hogy csúnya vagyok és a személyiségem sem rossz. Akkor miért nem találnak meg a fiúk?

Ráérek még,nem arról vam szó,csak néhány fiú megtetszik,de nekik ezek a lanyok jönnek be. :(

Nyilván,akinek nem inge,ne vegye magára. :)

2019. okt. 24. 22:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Hacsak nem felszínes fiút szeretnél, akkor ez jó, nem?
2019. okt. 24. 22:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Persze,nyilván jó,csak olyan rossz érzés,hogy elmegy az egyik ilyen lánnyal bulizni és teszi ki Instara meg minden. :(
2019. okt. 24. 22:15
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

mert könnyebben kaphatóak

örülj hogy te nem vagy ilyen

2019. okt. 24. 22:21
 4/13 anonim ***** válasza:
28%
Kedveljél meg engem. Én nem vonzódok a műanyag-leglettelve típusú lányokhoz.
2019. okt. 24. 22:28
 5/13 anonim ***** válasza:
32%

Anélkül, hogy látnánk és/vagy ismernénk, nem tudunk megerősíteni a külsődben és belsődben.

Sokan elfogultak magukkal kapcsolatban és nem úgy ítélik meg magukat, mint ahogy mások tennék azt külső szemmel.

Ha küldesz egy képet, akkor szívesen mondok véleményt.

2019. okt. 24. 22:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én most már úgy vagyok vele, hogy magamnak akarok megfelelni és magamnak csak sminkelve felelek meg , megis egy pasi pattintott egy sminkeletlen miatt , aki szerinte ” natúr”, az biztos hogy az volt ....

Szerintem meg kell találd azt , akinek pont igy vagy jó , amúgy sminkelni te is tudsz, ha akarsz

2019. okt. 24. 22:46
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm...ment a zöld kéz.
2019. okt. 24. 22:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi férfiak elsősorban külső alapján választunk partnert. Tudom, ilyenkor mindig kivétel nélkül jön valaki aki csupa nagybetűvel leírja hogy márpedig neki a belső sokkal fontosabb. Ritkább esetben igaz is lehet, tapasztalatom szerint azonban a nagyon magányos csávók mantrája ez
2019. okt. 24. 22:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert azok a fiúk akiket kinézel magadnak felszínesek, és a könnyen kapható, szintúgy felszínes lányokat keresik. Szimplán rossz helyen keresgélsz. Sulidban nincsenek olyan fiúk, akik észrevesznek, de te őket nem?
2019. okt. 24. 23:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A tini fiúk mindig is az ilyen típusú lányoknak csapták a szelet, egyrészt, mert ebben a korban a belső nem sokuknak fontos, másrészt társadalmi nyomásra, hiszen ezekkel a csajokkal másnap lehet villogni a haveroknál. Pár csalódás után esetleg elkezd bennük kialakulni igény belső tulajdonságokra is, meg egyáltalán a komoly kapcsolatra, na akkor jössz majd te a képbe.
2019. okt. 25. 04:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!