Milyen következményekkel járhat, ha eltűnök?
Egyszerűen elegem van a jelenlegi életemből, egy nagy csődtömegnek érzem magam.
20 éves vagyok, a családommal élek, már dolgozom, de úgy döntöttem, hogy eltűnök a fenébe innen, jó messzire.
Fogalmam sincs, hogy mihez kezdek, mivel nincs spórolt pénzem, így eleinte kinéznék magamnak valamilyen helyet, vagy erdőt ott lennék egy darabig. Tudom ez nem túl jó ötlet, viszont nincs más lehetőség. Aztán majd lesz valahogy, ide haza már nem szeretnék visszatérni soha többé, még a környékre sem!
Nincs szükségem semmire sem, csak pár ruhadarabot viszek, illetve a személyes igazolványaimat, és kész!
Megfogom nekik írni sms-ben, hogy ne keressenek többet, jó helyen vagyok. Ez esetben is tesznek bejelentést?
Illetve nem szeretném, ha kiderülnének rossz dolgok rólam, így a laptopom merevlemezét megsemmisítem.
Viszont ott vannak az internetes előzmények, gondolom azokat nem fogják lekérni, egyáltalán lekérhetőek -e?
Köszönöm a válaszokat.
Igen, a szülőkkel lakom.
Igen, a munkámat utálom, gyűlölöm.
Szó sincs ilyen dologról, persze mindenki erre gondol egyből. Például olyan dolgokra gondolok, hogy nem szeretném, ha megtudnák rólam, hogy klasszikus zenéket hallgatok, meg hogy milyen könyveket olvasok. Ilyesmikre kell gondolni, nem a legrosszabbra.
Nem azért semmisítem meg a laptopom merevlemezét, mert bűnt követtem el :D
Hanem mint mondtam pusztán azért, mert nem szeretném, ha megtudnák rólam, hogy milyen könyveket gyűjtök, milyen zenéket hallgatok meg ilyenek. Mindig is szégyellős voltam ilyen téren.
"De miért baj ha kiderül hogy mit hallgatsz és olvasol?"
Valószínűleg ezért akar eltűnni. Mert nem fogadnák el olyannak amilyen. Nálam is hasonló volt a helyzet. Én pl titkoltam otthon h zongorázok. Amikor végeztem a gyakorlással, akkor betekertem a szintetizátort egy lepedőbe. Amikor zongoraórára mentem, és kérdezték h hova megyek, akkor hazudtam valamit. Ezt sztem csak az érti meg, aki hasonló helyzetbe volt, mert kívülről nézve elég abszurd.
Én aztán nem tűntem el, csak átköltöztem egy másik városba, és amikor nem akartam velük találkozni hosszabb ideig, akkor azt hazudtam h külföldön vagyok szezonális munkán. Azóta meghalt apám, és kicsit később anyám is. És azóta sokkal jobban érzem magam. Mint ha lekerültek volna a hátamról a súlyok. Amíg éltek addig időnként nagyon durva lehangoltság jött rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!