Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csinaljak ezzel a ferfival...

Mit csinaljak ezzel a ferfival? Infantilis .

Figyelt kérdés

Van egy haverom, ferfi, 40 eves.

Alberletben lakik, egy igen ratyi helyen, alkalmi munkakbol el, mert minden foallasbol valamiert fel even belul elbocsatottak. Sporol. Sajat kecora.

Allandoan rajtam " eloskodik " (nincs jobb kifejezes). Reggel hiv, keso este munka utan hiv, beszamol az aktualis csaj ugyeirol..... ki, hogyan dobta ki, miert, a csajnak miert nincs igaza, nem erti a mai csajok stb... kozben egyertelmu vele van a hiba, mert 300 forintot sajnal meghivni egy adott randipartnert kavera. Aranyasonak tartja.

Kozben eppen ez a ferfi az aranyaso. Kinezett maganak, mert jo munkam, tobb lakasom van, csinos es nala 15 evvel fiatalabb vagyok.

10 eve vagyok baratok, ezalatt EN IGEN. O soha egy fagyira nem hivott meg.

Nagyon jo HAVER, BARAT. De mint ferj, jovendobeli ELKEPZELHETETLEN .. marcsak az anyagi differencia miatt is. Neki semmilye. Kinezetre is nagyon messze van az idealomtol, vagy barmely eddigi partneremtol.

Hogyan tarstam meg vele a baratsagot DE tegyem TISZTAVA, hogy felejtse el ezt a kimondatlan " kinezett maganak es probal magahoz edesgetni " dolgot , mert NEM ESIK JOL.

2019. okt. 23. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha 10 éve barátok vagytok, akkor szerintem ennyi őszinteség bőven belefér, hogy elmondod neki amit gondolsz.
2019. okt. 23. 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem barátnak sem kéne, ha csak fárasztani tud.
2019. okt. 23. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:
70%

te 15 évesen lányként 30 éves férfiakkal barátkoztál? az milyen komoly :D

ja és 25 évesen több saját lakásod van? rólad filmet kéne csinálni

2019. okt. 23. 15:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Neki nem kell barat. Azert baratkozik csak veled mert soha nem lehet tudni mikor leszel gyenge pillanatodban. Csak melegen tart mint a levest elvegre az nem kerül semmibe.
2019. okt. 23. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!