Mit szoktak csinálni az emberek az ellenségeikkel? Milyen lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
2019. okt. 21. 22:05
2/13 anonim válasza:
Vannak akik hadjàratot inditanak (kibeszélés, lejàratàs, hàta mögötti gunyolàs, szemébe jopofizás, visszaélès esetleg a képeivel vagy magànügyeivel), kevèsbé jellemzö az ignoràlàs.
3/13 anonim válasza:
Figyelmen kívül hagyástól kezdve a gyilkosságig bármit, embere válogatja.
4/13 anonim válasza:
összeszedsz mindenkit akit csak tudsz, megkeresed őket, megygyilkolsz mindenkit, foglyokat, nőket és gyerekeket egyaránt, aztán lerombolsz minden házat és sóval szórsz fel minden földet. Legvégül pedig egy karón odatűzöd az ellenség főnökének levágott fejét, a többieket meg megeszitek
5/13 anonim válasza:
A kannibalizmust leszámítva a #4 es ötlete elég jól hangzik 😂
6/13 anonim válasza:
Kés,pisztoly,bomba,szabotázs,méreg, emberrablás,ledaralás,elütés,lejáratás,bérgyilkos.
nekem ezek váltak be
7/13 Joker2244 válasza:
Meghaltam a válaszolókon 😂
Szerintem csak simán ne vegyél róla tudomást az mindig beválik, érezd magad jól a jelenlétében, de semmiképp ne öld meg
8/13 anonim válasza:
Én lehogyozom őket, így mutatva ki a dominanciámat.
9/13 anonim válasza:
Én meghágom őket,le is vannak dominalva.
10/13 Kései Sirató válasza:
Sokféle lehetőség van: kivégzés, bántalmazás, zaklatás, becsapás, félrevezetés, megtévesztés, hazudozás, pletykálás, kiközösítés, kigúnyolás, kinevetés, stb., de ezek közül némelyik igen komoly bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!