Hogyan tudnék embereken a lehető legtöbbet segíteni?
Az ember a fontosabb élőlény? Ez a mocskos kártevő?
Én maradok az állatok segítésénél.
Igazából én szervezeteknek nem segítek.
Rászoruló család rengeteg van, akikhez személyesen is el lehet menni (akár alapítványok is ajánlanak) és én oda szoktam vinni ruhákat vagy tartós élelmiszert is akár.
Akkor látom, hogy valóban jó helyre megy és oda, ahova szánom.
Állatokon is csak így vagyok hajlandó segíteni, mert sok mindent láttam már pl.menhelyen is a tápadományoknál.
Az is egy megoldás, ha nem konkrétan pénzt adományozol, hanem az adománynak szánt összegből élelmiszert veszel, ruhákat, egyéb dolgokat amiket és ahova épp adományozni szeretnél és azt adod oda. Így nem kell attól tartanod, hogy a pénzednek akárcsak egy részét is "lenyúlják". Bár, a jótékonysági szervezetnek is fent kell valahogy tartania magát.
Egyébként az vannak anyagiaktól mentes segítség nyújtási lehetőségek is...
Most hirtelen az önkéntesség jut eszembe mondjuk egy ételosztáson. Vagy mondjuk csatlakozni egy szemétszedéshez, környék megtisztításához, ami egyébként mostanában egyre népszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!