Mitől boldogok a nők?
Figyelt kérdés
2019. okt. 18. 12:15
2/17 anonim válasza:
Ha van hova hazamenni?
Van aki szeret
Van mit ennem holnap
Nekem ennyi is elég
3/17 anonim válasza:
Pillanatnyi hangulatfüggő, a nőknek random érzelmi hullámaik vannak, sőt a döntéseiket is érzelmi alapon hozzák meg.
4/17 anonim válasza:
Egyén függvénye, nincs általános recept.
De jó lenne azt megtanulni végre, hogy csak akkor tudsz igazán boldog lenni, ha belül is boldog vagy.
Pl. saját példa: anyukámat két és félve elveszítettem, ő 56 éves volt, 12 évig küzdött a daganattal. Én most 29 éves vagyok. Olyan önfeledt boldog soha nem leszek már, mint mikor még élt anyukám, csinálhat a párom bármit is.
A boldogságunk nem a másik ember függvénye, hanem saját magunktól függ első sorban.
6/17 anonim válasza:
Ez egyénfüggő. A nők is emberek, mint a férfiak is. Ugyanazok a dolgok tehetnek minket boldoggá. A hitünk, a családunk, az egészségünk, sikerek stb.
7/17 anonim válasza:
Pénz,pénz,ha lehet még több pénz.
8/17 anonim válasza:
Mitől boldogok a biciklisták?
Mitől boldogok a cukrászok?
Miért hiszik az egyes pasik, hogy minden nő egyforma?
Ahogy előttem is mondták, mind-mind egyén függő.
Ha érdekel egy nő konkrétan, őt kérdezd.
9/17 anonim válasza:
Furcsának tűnhet, de a nők is olyanok, mint a férfiak és nem mind ugyanattól lesznek boldogok.
10/17 anonim válasza:
Én pl a biztonságérzettől, a szabadságérzettől és a szeretettől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!