Első osztályos kisfiamnak milyen okostelefont éri meg vásárolnom?
Én az enyémnek semmijet.
De ha minden áron akkor valami 30 ezer körülit, mert tényleg simán elhagyja.
Már vártam hogy mikorra nő fel az a generáció, ami a gyerekének már a szülőszobában a kezébe nyomja az okostelefont...
Úgy van, ügyesek vagytok, ússzátok meg ócsón a gyereknevelést. Bízzátok rá a különböző profitorientált játék fejlesztő cégekre, vagy épp random interneten tartalmat megosztó személyekre, akikről fogalmad sincs hogy kik, mert a gyerek nem fog beszámolni róluk.
Aztán tedd fel nagy könnyes szemekkel 10 év múlva a kérdést ugyanitt, hogy: "A 16 éves fiam/lányom nem mond el semmit se az életéről, úgy érzem mintha nem az én gyerekem lenne".
Mert ez lesz.
Most mondasz le róla, most adod át a gyereket a tömegmédiának.
te csak egy leszel azok közül a személyek közül, akikkel egy házban kényszerül lakni amíg nincs saját keresete.
Grat.
A 21. század dübörög.
Minek neki telefon?
Mikor én mentem anno suliba kibírtuk. Ha baj volt a sulibol telefonáltak a tanárok.
Valamilyen olcsóbbat mindenképpen, pl. a Xiaominak vannak viszonylag olcsó, de jó telefonjai, pl. Redmi 6A, 7A (attól függően, hogy mennyire számít az, hogy mikor jelent meg a telefon) vagy ha még ráér egy kicsit és újabbat szeretnél, akkor várd meg a 8A megjelenését.
Ha valamiért ennél nagyobb tudású telefont vennél (bár egy elsősnek szerintem ez is bőven elég, sőt) akkor esetleg ezeknek a "sima" verziói, vagyis Redmi 6, 7 vagy 8, ha hajlandó vagy várni egy kicsit.
Ezeknél több szerintem tényleg nem kell, nem olyan drága, ha esetleg valami történne vele, és teljesen jól használhatóak ezek is. Nekem Redmi 6-om van és tökéletesen használható a mindennapokban, és a játékok is jól mennek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!