Vonzódik hozzám az autosoktatóm, ti mit tennétek?
Egyik sem jobb, mint a másik. A legtöbbje nem a hűség mintaképe és mivel már egy minimális hatalomhoz jutottak, rendszerint visszaélnek a helyzettel azt hiszik bármit megtehetnek. Nekem is volt szerencsém egy enyhén pedofil beütésű, perverz, 40-es évei vége felé járó oktatót kifogni.
Előszeretettel beszélt szexuális tartalmú dolgokról, tett perverz megjegyzéseket, feltűnően sokat érdeklődött a magánéletemről, különös tekintettel a párkapcsolati részre.
Először csak "véletlenül" ért mindig a kezemhez, a kormányzásba ha belenyúlt úgy tette, hogy a keze a kezemen legyen. Majd folyamatosan egyre többet engedett meg magának. Piszkálta a hajam, a nyakam, a combjaimig is eljutott. Akárhányszor kifejeztem a nemtetszésem abbahagyta, de aztán mindig "elfelejtette" ezt. Mikor már tényleg nagyon elég volt belőle elég erősen ellöktem magamtól, utána többet még véletlenül sem ért hozzám. 18 voltam ekkor, kiszolgáltatottnak éreztem magam, de már a legelső pillanatban rá kellett volna b*szni a kocsija ajtaját és soha többet a közelébe se menni. Ma már biztos így csináltam. Akkor féltem, hogy ellehetetleníti ezt az egész procedúrát, hogy jogosítványom legyen, (kisváros, viszonylag nagy befolyással rendelkező oktató) amit mindennél jobban szerettem volna.
Tündérmesék nincsenek, minden más lánnyal is ugyanígy kikezd, sok más kollégájával együtt. A mai napig rosszul vagyok a gondolattól is, hogy az akkori oktatóm még mindig praktizál és ugyanezt csinálja az összes ilyen korú női nemű tanulójával. Amilyen gyorsan csak lehet hagyd ott és keress valaki mást. Csak a "gyűjteményét" akarja bővíteni, nem akar ő tőled semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!